Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın rabıtalı testleri gestaltlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ilişkin sondaj geliştirme çalışmalarımız vardır. 

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam intibak sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi kompetan kadromuz ve dişi çallıkışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir kuruluşda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi karınin;

Yangın kapılarında ivedili durumlarda içeriden autarı doğruca hareket alay konusu evetğu dâhilin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve güfte konusu harekete cevaz vermesi gerekir.

üste Yangın Kapısının üzerinde kâin panik bar kilit sisteminin de problemsiz çdüzenıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir ötekisi bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Montaj: Yangın bapsı, haklı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

1 mm veya elan kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok elan bol ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz üzere ederı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den esaslamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Yangın bapları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe nazaran farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak dilek olması durumunda farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması strüktürlabilmektedir.

Strüktürların bir parçkakımı şeklinde olduğundan düz şekilde monte edilmeli ve muhtel şekillerde olmamalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik yekta hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Merdivenler tahliyeyi sağlayacağı kabil aynı zamanda yangına müdahale ekiplerinin bile emekini kolaylaştırıp hızlandırır. Yangın merdiveni bedel tayin aşamasında firmalara bakarak bileğmeseleimler mümkün. Tercih edilecek malzemelerin kalitesi genel olarak birbirine yaklaşan olacağından benzerlikler gösterebilir. Yangın merdiveni fiyatları hazırladığımız elverişli ve nitelikli projeler sayesinde ulaşılabilir seviyelerde olmaktadır. İnsan esenlığının en ön tam bucak aldığı uygulamalarda fiyatların çok uçuk şekilde olmaması tedbirlerin henüz çabuk uygulanmasını sağlayabilir. Kırmızıınacak önlemler yardımıyla kendinizi güvende hissedeceksiniz. Aynı zamanda maddi açıdan da korunabileceksiniz.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve ayaında hiçbir yangın kapısı yanıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı örek ve en azca 90 an dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page